kaffekopp och lussebullar på ett fat framför en dator

Digital julfika - Swingmusik och musiksnack

Nästan varje dag före och efter jul bjuder kommunen på en digital fikastund. Det blir en annorlunda jul i år där du kanske inte kan träffa dina närstående som vanligt. Därför vill Gnesta kommun bjuda in dig och alla andra till en gemensam julfika – digitalt!

Tanken är att träffa andra som är online för en stunds gemenskap framför skärmen kring trevliga samtalsämnen. Vi ser varandra på bild och kan prata utifrån dagens tema. Varje dag är det olika teman.

Idag blir det swingmusik med Nina Nu Wesemeier från Jordnära kultur som spelar och sjunger tillsammans med sin far Bertil. Det blir även lite musiksnack och gamla musikminnen.

Mötet är öppet för alla som vill vara med, en eller flera gånger. Vi använder plattformen Zoom. Du behöver internetuppkoppling, samt en dator, surfplatta eller smarttelefon med mikrofon, högtalare och kamera.

Om du behöver hjälp med att få det digitala mötet att fungera - tveka inte att höra av dig till aktivitetssamordnaren i Gnesta kommun. Du kan då få guidning per telefon med allt du behöver!

För att logga in på mötet, gör så här:

Via dator:

Gå till www.zoom.us och klicka på Join a Meeting. Fyll sedan i Meeting ID som är 719 7766 8205. Om du inte har zoom installerat innan, kommer du ombedas att installera zoom. Därefter kommer du vidare och sak fylla i Passcode. Då skriver du in Gnesta. Sedan kommer du in på den digitala fikan!

Med surfplatta eller smartphone:

Ladda ner Zoom-appen där du laddar ner appar (Google Play eller Appstore t.ex.). Öppna sedan Zoom-appen. Klicka på Join a meeting. Fyll i Meeting ID som är 719 7766 8205 . Därefter ombeds du skriva in Passcode. Då skriver du Gnesta. Sedan kommer du in på den digitala fikan!

Familj Senior Högtider Övrigt

Plats

Din dator, surfplatta eller smarttelefon.

Arrangör

Gnesta kommun

Biljettpris

Gratis