Fyra flamencodansare.

Digitalt: Carmen Recycled - flamencodans, musik och sång

Se denna föreställning var du än befinner dig. Allt du behöver är en dator, mobil eller läsplatta samt uppkoppling. Föreställningen kommer att finnas tillgänglig från och med den 4 maj fram till den 6 maj klockan 21.00. Du hittar länken här, se realterad information.

Om föreställningen

Carmen Recycled är en multisensorisk upplevelse som kokar ner Merimées och Bizets Carmen till en timme lång uppenbarelse om makt, kärlek och att äga rätten till sin egen berättelse. I föreställningen möter du fyra personer, skolade i flamencodans, träblåsinstrument, gitarr och sång. De är alla Carmen.

Att recycla (återvinna) handlar om att använda något som är utdömt som oanvändbart, på nya och kreativa sätt. Det kan vara ett klädesplagg eller det kan vara könsroller. I det här fallet återvinns också berättelsen om Carmen. Kvinnoförtryck körs i avfallskvarnen och livet, lusten och friheten återerövras.

Välkommen till en färgstark föreställning som lutar sig mot klimataktivisten och modedesignern Vivenne Westwoods berömda ord; When in doubt, overdress!

Medverkande

Dans, koreografi: Pia ”del Norte” Pohjakallio
Sång: Carina Stenberg
Gitarr, arr: Afra Rubino
Träblås, arr: Kai Sundquist
Regi, dramaturgi: Maria Magdolna Beky Winnerstam
Ljusdesign: Vilhelm Montan Lindberg
Ljusdesign, turnéteknik: Jonathan Sandberg
Kostym: Alicia Harris
Maskdesign: Elisabeth Lundberg
Foto, film: Amanda Lindgren
Foto, film: Gustav Ågerstrand
Genuskonsult: Irene Pelayo Lind

Teater Dans Digitalt

Plats

Digitalt, detta sker var du än befinner dig

Arrangör

Scenkonst Sörmland och Gnesta kommun

Biljettpris

Gratis