vårlokal

Duon Hazelius Hedin på Vår lokal!

Välkommen att lyssna på folkmusik på Vår lokal! När? Fredagen den 20 januari. Tid? kl.20-22.

Riksspelmännen Johan Hedin och Esbjörn Hazelius tillhör Sveriges allra främsta folkmusiker idag. Tillsammans har de i mer än ett decennium förtrollat publiken med sitt täta samspel och sina innerliga tolkningar av folksånger och danslåtar.

Information om artisterna

Esbjörn Hazelius – sång, cittern, violino d’amore och gitarr Sångaren, multiinstrumentalisten och låtskrivaren Esbjörn Hazelius har i nära 30 år turnerat Sverige och världen runt med sin djupa, varma stämma och sitt strängspel. Han har bl.a. medverkat i grupperna Quilty, Jul i Folkton, Eitre, och även verkat som producent och kapellmästare bakom artister som Sofia Karlsson och Tomas Ledin. Esbjörn har medverkat på ca 100 skivproduktioner, och även belönats med nomineringar och priser från Grammisgalan, Folk-& Världsmusikgalan och Manifestgalan. Esbjörn har även synts som konstnärlig ledare för Stockholm Folk Festival och som Artist in Residence vid Malmö Musikhögskola.

Johan Hedin –Nyckelharpa, oktavnyckelharpa och sång.

Johan Hedin är en världsturnerande nyckelharpspelare och låtskrivare som blivit förebild för många genom sitt sätt att hantera sitt instrument. Han är aktiv som medlem och initiativtagare till folk/barockensemblen Silfver och världsmusikgruppen Bazar Blå, samt framträder tillsammans med konsertorganisten Gunnar Idenstam och har tidigare samarbetat med Ale Möller, Jonas Knutsson m.fl. Johan har spelat in ett tjugotal plattor varav två soloalbum i eget namn.

Ungdom Familj Senior Musik Gnesta

Plats

Vår lokal, Östra Storgatan 2 Gnesta

Arrangör

Vår lokal ideella förening

Biljettpris

170 kr (150 kr medlem)