Ellinor Brolin och Anti Kristerz

Gnesta Unplugged presenterar stolt denna kväll Ellinor Brolin och Anti-Kristerz. En av Sveriges nya stjärnor på vishimlen delar kväll med Sörmlands syndigaste band. Det blir värme, humor och underfundigheter utlovas, och lite Kjell Höglund, förstås.

Ellinor Brolin har under de senaste åren börjat att etablerat sig i visvärlden och spelat på några av Sveriges allra största visscener. Hon håller just nu på att spela in sitt debutalbum, som helt kommer vikas åt att tolka Kjell Höglunds sångskatt. Albumet kommer att innehålla både gamla och helt outgivna sånger av Kjell. Hon skriver även eget material och tolkar flertal andra låtskrivare.

Sedan kan du lyssna till Nyköpiningsbaserade Anti Kristerz som började spela tillsammans för drygt sex år sedan. Bandet har redan lite av en monsterhit på Spotify. Låten "Bugga för fan" finns med på samlingsplattan Raggen Går vol 2 och låten har närmare en halv miljon lyssningar. Denna kväll kommer ni få höra bland annat dessa låtar i nedbantad tappning med cajunkit, kazoo och lite mjukare ljud.

Välkommen att uppleva live-musik på Gnesta strand och konceptet Gnesta Unplugged. Kom och njut av synd och hopplöshet. Livet är förbi – så låt oss dansa.

Musik Gnesta

Plats

Gnesta Strand, Margretedalsvägen 4 i Gnesta

Arrangör

Gnesta Unplugged

Biljettpris

60 kr

Senast publicerad 2019-01-16