Konsert: Caleidoscopio de fuego 2.0

Efter succén i januari är Kevin tillbaka med mer fantastik gitarrmusik! Kevin Ortiz Martinez är musiker och gitarrist, född i Oaxaca, Mexiko. Han började studera musik vid 13 års ålder vid Universidad Veracruzana i Veracruz, Mexiko, för professor Dr. Gustavo Castro. Han har också utbildat sig i Spanien för den prestigefyllda gitarristen René Izquierdo.

Kevin har deltagit i ett flertal internationella masterclasses för musiker som Eliot Fisk (USA), Horacio Franco (Mexiko), Marcin Dylla (Polen), Carlos Bonell (England), Mårten Falk (Sverige) med flera. I Mexiko arbetade han med olika konstnärliga och musikaliska projekt under åren 2010-2013. Han har varit anställd av den mexikanska regeringen, genom FONCA, (Fondo Nacional para la Cultura y las Artes - Nationella fonden för kultur och konst) och EU: s delegation i Mexiko, med vilken han drivit olika sceniska ensemble- och solist-projekt.

Efter turnéer i Sverige, Finland, Spanien och Mexiko är han en fortsatt aktiv frilansande musiker, som både solist och i ensemble. För närvarande jobbar han som musikpedagog på Waldorfskolan i Gnesta och som gitarrlärare.

Kom och njut av musiken, maten och drycken! Gratis inträde, men du får gärna visa din uppskattning genom att swisha ett bidrag till artisterna på plats!

Hör Kevin spela Länk till annan webbplats.

Vår Lokal

Om du vill vara garanterad sittplats vid bord kan du boka genom att ringa eller smsa +46 73-822 53 93 eller mejla kafe@varlokal.se.

Läs mer om arrangören Vår Lokal Länk till annan webbplats.

Musik Gnesta

Plats

Vår Lokal, Östra Storgatan 2, Gnesta

Arrangör

Vår Lokal

Biljettpris

Gratis