Alla våra röster – Karins Änglar

Ⓞ Cirkeln är sluten! Kören Karins Änglar återvänder till moderskeppet Elektron i Gnesta. Det var här kören startade upp hösten 2007. Vi intar B-salen en trappa ner och sjunger sånger med skiftande karaktär i olika formationer. Låna oss dina öron så kommer vi berätta. Vi är glada att ha med oss sprudlande härliga Eva Mutvei! Eva arbetar som skådespelare, regissör, föreläsare med mera och kommer vara kittet mellan våra sånger.

Karins Änglar är en alla-kan-sjunga-kör och har genom åren haft olika teman på sina konserter. Vi använder inga noter utan allt lärs in på gehör och repertoaren är blandad. Vi har inga traditionella stämindelningar överhuvudtaget, alla får prova på att sjunga alla stämmor. För mer information, se relaterad info.

Det är fri entré men rekommenderad frivillig gåva, exempelvis 50 kr, går bra att swisha eller donera på plats med jämna kontanter. Ett eventuellt överskott går till körens fortsatta verksamhet. Arrangemanget genomförs med stöd från Gnesta kommun, Region Sörmland, VisaFolk och Studieförbundet Bilda.

Dag och tid

  • 19 november 2019 kl. 19.00-20.30
Musik Gnesta Elektron

Plats

Elektrons B-sal, Västra Storgatan 15 i Gnesta

Arrangör

Teater i Gnesta

Biljettpris

Fri entré

Senast publicerad 2019-11-07