publikhav

Konsert: Lars Demian och David Tallroth

Välkommen till Skottvång lördagen den 22 april för att lyssna på duon Lars Demian och David Tallroth! Tid? Klockan 20.00-22.00.

Lars Demian är en svensk artist med drag av både klezmer, folkrock, blues och experimentell rock. Han sjunger, spelar piano, gitarr, banjo och skivdebuterade med albumet Pank 1990.

Genom en fortsatt solokarriär har han gett ut ett 10-tal album. Demians musik karaktäriseras av dråpliga, absurdistiska visor om livet och samhället. Han har flera gånger jämförts med den amerikanske singer-songwritern Tom Waits. Till Skottvång har Lars Demian naturligtvis med sig sin ständige vapendragare David Tallroth.

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Dag och tid

  • 22 april 2023 kl. 20.00-22.00
Musik Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

250 kronor