Höstbild med texten live musik på Skottvångs Grufva

Konsert: Lisa Lystam Family Band

Välkommen till Skottvångs Grufva för att lyssna på Lisa Lystam Family Band den 14 oktober! Tid? Kl. 20-22.

Med en nysläppt tredje skiva är äntligen Lisa Lystam Family Band på väg ut på turné i såväl Sverige som Europa. Bandet som flertalet gånger blivit hyllade som en experimentell liveakt lämnar ingen besviken med spontana inslag och en upplevelse utöver det vanliga.

Lisas röst har kraft och driv, men även en känslighet som håller musiken dynamisk och i ryggen har hon som vanligt Fredrik, Matte, Johan och Patrik.

Tillsammans har det gjort hundratals konserter och festivaler (bland annat Sweden Rock Festival, Peace and Love och Notodden Bluesfestival) och imponerat på publik i och utanför Sveriges gränser.

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Dag och tid

  • 14 oktober 2023 kl. 20.00-22.00
Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva, Laxne

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

250 kr