Konsert: Hope

Trion Hope består av Fredrik Cederblad, piano och sång, Johan Skånberg, gitarr och sång och Yvonne Perkins, bas och sång. De skriver egna låtar och tolkar andras genom countrydoftande americana. Varumärket är innerlig stämsång om livet, kärleken och döden. Lånandet sker vitt och brett av bland annat Townes van Zandt, Freddie Wadling, IAMX och Nirvana.

Hope gillar att spela i sammanhang som bidrar till att göra livet lite lättare för någon och har medverkat på stödgalor för flyktinghjälp och gjort egna stödkonserter för bland annat Läkare utan gränser, Vita Hjälmarna, Rowing Together ( mobil kvinnoklinik för flyktingar i Grekland) och Hope café som delar ut mat till flyktingar i Aten. De har också spelat på Sofiagalan, Stockholms Stadsmission i S:t Paul, Ny Gemenskap i Västberga och Järna Kulturnatt.

När de nu spelar på Vår Lokal den 29 april går alla donationer som kommer in för konserten till svenska organisationen Beams of Hope, som driver en liten skola för flyktingbarn i Aten. So don't be shy, stoppa handen i fickan och slanta upp!

Varmt välkomna till en konsert fylld av hjärta och smärta. Och en strimma hopp!

Vår Lokal

Mer information om aktören, bordsbokning och medlemskap hittar du på varlokal.se Länk till annan webbplats.

Musik Gnesta

Plats

Vår Lokal, Östra Storgatan 2, Gnesta

Arrangör

Vår Lokal

Biljettpris

Gratis