Konsert: Ola Aurell

Ola Aurells lika bisarra som eleganta sånger har kallats för tonsatt stå upp. Det är mörkt, respektlöst och smart på ett dumt sätt. Efter flitigt turnerande och många miljoner spotifylyssningar har han blivit lite av en kultartist runtom i Sverige.

2019 vann han tillsammans med Isak Jansson priset för bästa föreställning på Svenska standupgalan för Quick – en humorshow.

Just nu är han aktuell med showen Manlig frigörelse – historik och praktik.

Biljett krävs från kl. 19.30. Om ni vill äta och dricka något gott före konserten är ni välkomna att boka bord genom att ringa/sms:a till:
46 73-822 53 93 eller mejla kafe@varlokal.se.

Mer om Ola Aurell

Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker. Han har kallats allt från "geni" och "den där sjuke jäveln" till "han som fört visan in i 2000-talet".

2012 framträdde han i RAW Comedy på Kanal 5, släppte sin debutskiva Tio sånger med sensmoral, och gjorde samma sommar braksuccé på Visfestivalen i Västervik. Sedan dess är han humorist på heltid, och turnerar runt Sverige och Skandinavien med sina själsfördärvliga alster och sitt glada vansinne.

2016 var Ola en av artisterna i SVT:s Allsång på skansen

2017 tilldelades han årets Olrog-stipendium

2018-19 turnerade komikern Isak Jansson och Ola tillsammans med föreställningen Quick – en humorshow, som 2019 vann priset för Årets scen på Svenska standupgalan.

Han har även en bakgrund som improvisationskomiker, och har skrivit och medverkat i flera P3-program.

Sedan 2012 samarbetar Ola med KSMB-legenden Johan Johansson, som producerat hans skivor Sagor för trasiga barn (2013), Nordisk familjebok (2016) samt Till bords med herr Aurell (2017).

2020 släpptes Ola Aurells femte fullängdare "Arv och miljö".

Musik Gnesta

Plats

Vår Lokal, Östra Storgatan 2, Gnesta

Arrangör

Vår Lokal

Biljettpris

Biljettköp via www.biljettmonster.se. Ordinarie 150 kr, medlem i Vår Lokal 120 kr.