Konsert på Skottvångs grufva

Konsert på Skottvångs grufva

Konsert: ReCap feat. Delphi Glenn

Gruppen ReCap är sprungen ur jazz, soul, gospel, rock pop och visa. Denna spännvidd av influenser som gruppens medlemmar bidrar med ger ett sound som kokar och spretar lekfullt, men som ibland även ömsint berör sina åhörare.

Gruppens frontfigur Delphi Glenn är en blivande stjärna inom soul och jazz, med en röst som knockar de flesta. Hon har influerats av sångerskor som Aretha Franklin, Billie Holliday, Erykah Badu och vår egen Monica Z.

Delphi Glenn backas upp av en kvartett välmeriterade musiker med långt engagemang i musikens tecken. De har spelat med storheter som EGBA, Monica Zetterlund, Jennifer Brown, Claes Jansson, Shirley Clamp, Owe Thörnqvist, Chuck Berry, Jerry Williams m.fl.

ReCap kommer med eget nyskapande och gränsöverskridande material men även med egna versioner av bra musik från artister som Marvin Gaye, Amy Winehouse, Erykah Badu och Nat King Cole.

Delphi Glenn, sång, Stefan Blomqvist, klaviaturer, Kenneth Johnson, saxofoner och klarinett, Valle Magnusson, bas samt Kenneth Björnlund, trummor.

Skottvångs musikscen blandar genrer och presenterar både lokala förmågor och välrenommerade utsocknes artister. Här kan ni njuta av allt från pop, rock, punk, funk, soul, blues, visa, folkmusik, klassisk musik, världsmusik samt Jazz i världsklass när GiG Jazzförening hyr in sig på vår scen.

Skottvångs Grufva är en kulturhistorisk och hemtrevlig oas mitt ute i den Sörmländska skogen. Ett äventyr och ett spännande resmål för många, ett avbrott i den hektiska vardagen och en lugn fristad för andra.

Konserter sker utomhus under sommarsäsongen (vanligtvis från juni och framåt) med undantag för regn och dåligt väder då konserterna flyttas in i restaurangen. På hösten och vintern sker samtliga konserter inomhus. Håll utkik på vår hemsida www.skottvangsgrufva.com Länk till annan webbplats. för mer info!

Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva och GiG Jazzförening

Biljettpris

200 kr