Skottvångs grufva

Konsert på Skottvångs grufva

Konsert: Roffe Wickström

Med en 50 årig karriär omfattandes ett 30-tal album, ytterligare ett på väg och otaliga konserter är det ingen tvekan om att Roffe Wikström är Sveriges okrönte blueskung. Som ende svensk och ende icke engelsk sjungande artist överhuvudtaget är han med i Virgins Blues Encyclopedia. Han vilar dock inte på några lagrar utan går ständigt vidare. Äntligen tillbaka på Skottvångsscenen igen!

Skottvångs musikscen blandar genrer och presenterar både lokala förmågor och välrenommerade utsocknes artister. Här kan ni njuta av allt från pop, rock, punk, funk, soul, blues, visa, folkmusik, klassisk musik, världsmusik samt Jazz i världsklass när GiG Jazzförening hyr in sig på vår scen.

Skottvångs Grufva är en kulturhistorisk och hemtrevlig oas mitt ute i den Sörmländska skogen. Ett äventyr och ett spännande resmål för många, ett avbrott i den hektiska vardagen och en lugn fristad för andra.

Konserter sker utomhus under sommarsäsongen (vanligtvis från juni och framåt) med undantag för regn och dåligt väder då konserterna flyttas in i restaurangen. På hösten och vintern sker samtliga konserter inomhus. Håll utkik på vår hemsida www.skottvangsgrufva.com Länk till annan webbplats. för mer info!

Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva och GiG Jazzförening

Biljettpris

250 kr