Skottvång

Konsert: Skottvångs Alternativa Melodifestival

Välkommen till Skottvångs Grufva för att lyssna eller vara med på Skottvångs Alternativa Melodifestival! När? Lördagen den 4 mars. Tid? Kl.20-22.

Som traditionen bjuder arrangerar Skottvång sin årliga melodifestival dit alla är välkomna att anmäla sig. Amatör som proffs, lokal som global – alla är välkomna och det är först till kvarn som gäller. Vi ser gärna att det är egenskrivet material men det är ingen benhård regel – vill ni köra en cover går det också bra. Se relaterad information för att komma till anmälan. I Anmälan anger du ditt bidrag med artist/gruppnamn samt namn på bidraget. Publiken är sedan med och röstar fram det vinnande bidraget under kvällen.

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Dag och tid

  • 4 mars 2023 kl. 20.00-22.00
Familj Senior Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

100 kr