Skottvang

Konsert: Staffan Hellstrand

Välkommen till Skottvångs Grufva för att lyssna på Staffan Hellstrand lördagen den 4 februari! Tid? Kl.20-22.

Staffan Hellstrand har snart kommit upp i en 30-årig karriär som soloartist. Den har resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska hits, som ”Lilla Fågel Blå” och ”Fiskarna i haven”, som han skrev åt Idde Schultz.

I november 2020 släppte han albumet ”Mordet i Nürnbergbryggeriet” ett temaalbum där samtliga låtar bygger på en dramatisk historia som utspelade sig 1836 i huset där Staffan bor i Stockholm. Samtidigt släpptes boken ”Du går alltid ensam – texter 1985-2020”, en samling med alla Staffans sångtexter, självbiografiska avsnitt och ett förord av Lars Norén som var ett stort fan av Staffans text och musik.

Staffans Hellstrands konsert blir en odyssé genom hans 30-åriga karriär som soloartist med både kända och mer udda låtar. En kär återkommande gäst på Skottvång.

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Dag och tid

  • 4 februari 2023 kl. 20.00-22.00
Familj Senior Musik Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

250 kr