Skottvång scenen

Konsert: For The Love of Acoustic

Välkommen till Skottvångs Grufva för att lyssna på The Love of Acoustic. När? Onsdagen den 26 maj! Tid? Klockan 20-22.

Efter att ha slutat på en andra plats i Skottvångs alternativa melodifestival så kommer de tillbaka för att visa alla delar och sidor av sig själva. Under sommarhalvåret kommer de att göra en mindre turné runt Södermanland och uppträdanden i Malmö för att fira deras entré ut på världsscenen ”Spotify”. Pop-duon från Strängnäs kommer med nya låtar i bagaget med sina gitarrer i högsta hugg för att både underhålla och beröra!

For The Love of Acoustic är precis vad det låter som! Det finns en sak de älskar och det är att skriva och spela musik på sina akustiska gitarrer. Med fokus på melodi, text och känslan som kommer från det rena akustiska ljudet och deras känslor handlar deras låtar och berättelser om de svårigheter och funderingar som kommer med livet som människa.

Genom att skriva och spela inom pop-folk genren med influenser från countrymusiken hoppas de hålla musiken, texterna och känslan så äkta som möjligt för att komma åt varje del av din själ medans de sjunger sina låtar.

Julia och Nicklas utgör duon som är aktuella med första Singeln ”Take My Hand” och ett väntande EP-släpp under våren. De har jobbat ihop de senaste 2 åren från att ha spelat covers som trubadur på diverse restauranger första året. Till att det andra året varit akter på både Hamnfestival på Limhamn i Malmö och Strängnäs kulturdag 2022 med sitt eget material.

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva, Laxne

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

Fri entré