Konsert: Sumie

Denna vår presenterar vi stolt tillsammans med Headstomp – SUMIE.

Sandra Sumie Nagano är född i Göteborg. Hon började komponera och spela in sina låtar 2008 från sin lägenhet i Göteborg. Sumie släppte sitt kritikerrosade debutalbum ”SUMIE” i början av december 2013 genom skivbolaget Bella Union. Albumet spelades in med den tyska pianisten och producenten Nils Frahm i hans studio i Berlin med producenten och medpianisten Dustin O'Halloran.

Hennes andra album Lost In Light släpptes 2017 och även det andra albumet fick ett varmt mottagande av kritiker och lyssnare. Under hösten

EP:n Mirou

2019 släpptes EP:n Mirou. Den första singeln, Moon, beskriver Sumie som en drömsk vaggvisa – där du får vara vem som helst, vad som helst och var som helst. Anledningen till att hon skrev den låten var för att hon ville ge drömmarna en chans att höras, berättar hon vidare, och att den också handlar om att inte släppa taget om den fina balansen mellan verklighet och saga. Moon, som satte tonen för övriga fyra spår, berör också längtan efter det samtal man önskar att man hade haft – när det fortfarande var möjligt.

Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds. Du kan också boka konferens, bröllop, bussresa eller catering. För mer information om vad som händer på Skottvång just nu, gå in på vårt Program eller läs vårt Veckobrev på vår hemsida. Länk till annan webbplats.

Välkommen till en kulturupplevelse utöver det vanliga!

Musik Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva i samarbete med GiG Jazzförening

Biljettpris

150 kronor