skottvång

Konsert: Suranjana Ghosh och Teental feat. Jonas Knutsson

Suranjana Ghosh och Teental feat. Jonas Knutsson kommer till Skottvång lördagen den 19 november. Välkomna till denna musikföreställning!

Suranjana Ghosh är en spännande musiker från Indien som förnyar den moderna svenska musikvärlden med indisk tabla. Med stor musikalitet och fingertoppskänsla tillför hon indiska rytmer till folkmusik, flamenco, blues, jazz, kyrkomusik, opera och andra klassiska verk. De senaste åren har detta inneburit ett intensivt samarbete med musiker i Sverige och många musikprojekt av olika slag.

Teental är en exklusiv musikföreställning och ett möte mellan indisk och västerländsk tradition. Meditativt, improviserat och traditionellt. Nyskrivna melodier och kompositioner med ursprung i en månghundraårig musiktradition. Folk, klassiskt, fusion. Teental framför egna kompositioner och melodier i gränslandet mellan modern och traditionell musik.

Teental öppnar dörren till den indiska musik- och rytmvärlden. Ett möte mellan olika musiktraditioner.

Information om Skottvångs Grufva:

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds. Du kan också boka konferens, bröllop, bussresa eller catering.

Dag och tid

  • 19 november 2022 kl. 20.00-22.00
Ungdom Familj Senior Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva och GiG Jazzförening

Biljettpris

250 kr