Skottvångs grufva

Konsert: Svart smultron

Residenskonsert med duon Svart Smultron som består av Liten Falkeholm och Malena Jönsson. De har ett långt gemensamt musikaliskt förflutet – från punken i Tant Strul till dagens duo.

Under EPOS Residens 2022 har Svart Smultron arbetat med att utveckla sina arrangemang. Residenset har gett Liten och Malena tid att söka sig fram till punkten där texten, musiken och arrangemanget är i fullkomlig symbios och en möjlighet att skapa helt nytt. Låtarna beskriver det stora i det lilla. Musiken följer texten tätt. Det är berättelser om den lilla människan – med musik som lyfter och smeker orden.

Duon Svart Smultron består av Liten Falkeholm på bas/sång och Malena Jönsson på keyboard/kör. De har ett långt gemensamt musikaliskt förflutet – från punken i Tant Strul till dagens duo.

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds. Du kan också boka konferens, bröllop, bussresa eller catering.

Konserter sker utomhus under sommarsäsongen (vanligtvis från juni och framåt) med undantag för regn och dåligt väder då konserterna flyttas in i restaurangen. På hösten och vintern sker samtliga konserter inomhus. Håll utkik på vår hemsida www.skottvangsgrufva.com för mer info!


Musik Skottvång

Plats

Skottvångs grufva

Arrangör

Ett samarbete mellan EPOS, GiG och Skottvång

Biljettpris

Gratis