Konsert: Velvet insane

Velvet Insane är aktuella med kritikerrosade albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit” och bjuder in till en exklusiv livekonsert. Velvet insane har turnerat världen över, toppat listor i USA med deras Glamrock med 70-talsinfluenser och har samarbetat med Bruce Kulick (KISS), Dregen & Nicke Andersson (The Hellacopters), Jesper Binzer och flera av dom största namnen inom rockmusik. Och nu: Gnesta!

Biljetter släpps snart, håll utkik!

Från kl. 19.30 krävs biljett. Om ni vill vara garanterade plats vid bord kan ni boka genom att ringa eller smsa 46 73-822 53 93 eller mejla kafe@varlokal.se Bli medlem i Vår Lokal Ideell Förening Länk till annan webbplats.

Velvet Insane

Velvet Insane startade 2013 ur bandets grundare och gitarrist Jesper Lindgrens intensiva karriär som fick en oväntad vändning när hans manager tragiskt gick bort på klubben Nottingham Rock City. Förkrossad över hans bortgång men fast besluten att inte ge upp, så bestämde sig Jesper att ge all sin drivkraft till en ny musikalisk dröm. Med en förkärlek till stora refränger, melodier och riffs så skrev han och spelade in demos till ett band, som i hans ögon skulle vara större än livet själv.

Jesper bestämde sig för att bandet skulle heta Velvet Insane.

Idag så är Velvet Insane en powertrio bestående av rockers som har uppfunnit glamrock på nytt genom att mixa pop harmonier från 70-talet med det hårda soundet av idag. Det svenska glamrockbandet har verkligen tagit stora steg framåt sedan deras debut fullängdsalbum och är nu reda att göra ett ”swaggering statement”.

På nya albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit” så är det ”glam bam thank you ma’am” och ljuset av legender som Bowie, Slade, T-rex och Sweet skiner igenom. Faktiskt så skiner Velvet Insanes stjärna så ljust att det kan vara nästa grej som exploderar.

Musik Gnesta

Plats

Vår Lokal, Östra Storgatan 2, Gnesta

Arrangör

Vår Lokal

Biljettpris

Ordinarie 120 kr, medlemmar 80 kr. Biljetter säljs på biljettmonster.se.