julkonsert

Lions Julkonsert med Karin Westerberg

Välkommen till Karin Westerbergs julkonsert med gästerna Niklas Asknergård samt The Covergirls. En härlig musikstund i juletid. Garanterat traditionellt julmys.

Två konserter, en kl 14:00 med paus för julfika och en kl.19:00 utan paus. Biljetter säljs på servicecenter, Marieströmsgatan 3, Gnesta.

Föreställning kl 14.00 kostar 250 kr/st.

Till denna föreställning finns det fikabiljetter att köpa för 30 kr/st

Föreställning kl 19.00 : 350 kr /st

Information om artisterna

Pianisten och sångerskan Karin Westerberg, uppvuxen i Gnesta och känd från bl.a. Så Ska Det Låta, bjuder in till julkonsert med sitt husband för att tillsammans ge publiken en känsla av glädje, gemenskap och varm och härlig julstämning dagarna före jul. 

Programinnehållet, som varierar stort i både tempo och uttryck, passar alla åldrar med allt från à capella-sång och långsamma jul-jazzklassiker till fullt ställ med band, blås och dans.

Med på scen är även showgruppen The Covergirls som består av musikal- och showartisterna Hanna Norman, Johanna Halvardson och Joanna Perera samt gästartisten Niklas Asknergård (fd Andersson). Niklas är en av Sveriges absolut bästa manliga sångare, som gjort flera stora musikalroller på West End i London; Miss Saigon, Les Misérables och Phantom Of The Opera. Han sågs senast i våras i en hyllningskonsert till ABBA med Malmö symfoniorkester i Malmö konserthus tillsammans med dirigenten Anders Berglund.

Förutom trummor, bas och gitarr medverkar även blåsarna Klas Jervfors Turner och Kai Sundqvist.


Dag och tid

  • 14 december 2022 kl. 14.00-16.00
Musik Högtider Gnesta

Plats

Elektron A-salen, Västra storgatan 15

Arrangör

Lions Club Gnesta

Biljettpris

Biljett kostar 250 kr, fika 30 kr