Bild på sångerskan Lisa Nilsson

Lisa Nilsson på Björnlunda hembygdsgård

Sångerskan Lisa Nilsson och gitarristen Mattias Torell bjuder på en intim konsert med sväng!

Efter mer än 30 år som artist har Lisa Nilsson en gedigen repertoar att ösa ur. Dagsformen sätter agendan när låtlistan ska väljas och ingen kväll är den andra lik. Det landar i en blandning av hits genom tiderna, personliga favoriter ur den svenska eller brasilianska visskatten, och en och annan smäktande evergreen, varvat med Lisas numera berömda mellansnack och monologer. För biljett bokning, se relaterad information.

Både Lisa och Mattias har en tidlös bredd och delar kärleken till soulmusik, brasilianska rytmer, och jazzen. Duon har skrivit flera av Lisas låtar ihop, berättandet och spelglädjen står alltid i centrum när de framträder tillsammans. Senast de stod på scen tillsammans spelade de Lisa Nilssons egen föreställning ”Kvinnan som är jag” där Lisa summerar sin karriär och sitt liv som kvinna i en humoristisk kavalkad av musik, steppdans och monologer. Duon har spelat in skivor och turnerat ihop i ett otal sammanhang med Lisas band, och olika storband och orkestrar sedan 1992.

Björnlunda hembygdsgård är en av de allra finaste i landet. Här har stora midsommarfester hållits genom åren, evenemang, fester, teater och konserter med artister som Rikard Wolff, Sofia Karlsson, Lena Willemark, Rigmor och CajsaStina Åkerström. Det blir en nära kontakt mellan artisterna och publiken i gräset på tunet mellan husen under ekarna kronor. Tag gärna med en egen kaffekorg och stol eller filt att sitta på.

Viktig information

Konserten arrangeras enligt gällande pandemirestriktioner för publika utomhusevenemang. Använd endast anvisade platser och följ publikvärdarnas instruktioner.

  • Medtag gärna egna stolar och filtar om så önskas.
  • Ingen servering - ta gärna med egen kaffekorg.
  • OBS! En biljett per person krävs oavsett ålder - inga undantag för barn.
  • Konserten genomförs även vid regn.
  • Konsertlängd cirka 75 min utan paus.

Dag och tid

  • 31 juli 2021 kl. 16.00-17.15
Musik Björnlunda

Plats

Björnlunda hembygdsgård

Arrangör

A.L Manus & Projekt

Biljettpris

420 kr