En målad bild på artisten moa med en papegoja på axeln.

Moa Piraten på Vår Lokal

Efter den uppmärksammade singeln För den som vill gå fri, som bland annat spelats på P3 och i Folkmusiken i P2, släpper Gnestabon Moa Piraten nu sitt självbetitlade debutalbum fredagen den 25:e september!
Med bakgrund i allt från cumbiapunkband till begravningsduos har Piraten skapat ett album som korsar geografiska gränser och musikaliska fack. En fusion av visa, indiepop och folk blandat med svängiga grooves. Själv beskriver hon sitt album som en kampsång att dansa till, en kärlekslåt att mobilisera till och en visa för tröst.

Texterna, präglade av Piratens poetiska språk, pendlar mellan det naket personliga och samhällskritiskt betraktande. Med teman som avsked, kärlekslängtan och oundvikliga uppror.

Moa Piraten har levt många år som gatumusiker och socialarbetare i olika delar av världen. Hon har framfört sin musik på allt från etablerade musikscener och festivaler till fängelser och hamnbarer. På självaste releasaedatumet av sitt debutalbum kommer nu Piraten tillsammans med multiinstrumentalisten Martin Dernhagen till Vår Lokal för att bjuda på en avskalad och intim spelning.

Dag och tid

  • 25 september 2020 kl. 20.00-23.00
Musik Gnesta

Plats

Vår Lokal, Östra Storgatan 2 i Gnesta

Arrangör

Vår Lokal

Biljettpris

OBS, max 50 personer