Klas Jervfors Turner & The Dreamers

Välkommen på releaseparty! Klas är inte bara chef för Kulturskolan, Fritidsgården, KomTek och Freja Café i Gnesta. Han är också en gudabenådad musiker och scenpersonlighet som efter 25 år som frilansande musiker då han spelat med många av Sveriges främsta artister och reggaeband nu släpper musik i eget namn!

Han kommer till Skottvång för att fira skivsläppet med sitt band The Dreamers, bestående av några av Klas absoluta favoritmusiker, alla med meritlistor och CV:n långa som dasspappersrullar. För biljettbokning, se relaterad info.

Denna kväll kommer bjuda på en lika delar pretentiös musikafton som baktatsdoftande svängkavalkad. Klas Jervfors Turner & The Dreamers spelar svängig, medryckande och melankolisk musik som för tankarna till ECM såväl som till 70-talets jazzrock och till Tuff Gong-studion på Jamaika. Låtarna växlar mellan reggae, ambient, jazz och psalm. Ibland ser man ett böljande landskap framför sig när musiken ljuder och ibland hörs genljud av storstadens puls.

I entrén till konserten ingår även ett exemplar av skivan, Suburban Dreams!
Kommer ni två eller fler från samma hushåll? I så fall kan ni ta era extra exemplar av skivan och ge bort till nära och kära som ni tror skulle uppskatta musiken.

Medverkande musiker:

Klas Jervfors Turner – Trombon, trumpet med mera
Ola Gustafsson – gitarrer och andra stränginstrument
Tommy Berndtsson – Keyboards
Robin Cochrane – Trummor/slagverk
Clas Lassbo – Bas
Kai Sundquist – Saxofon, flöjt, klarinett och slagverk

Musik Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

150 kr (inkl. skiva)

Senast publicerad 2019-09-25