Lasse Lindbom och The Husbands

Lasse Lindboms The Husbands en supergrupp utöver det vanliga. Bandet består idag av idel rock och pop adel. Förutom Lasse så medverkar Pelle Alsing, trummis som spelat med Hylander, Lundell och Roxette. Patrik Lundström fantastisk sångare och musikant som bland annat vunnit svenska schlagerfestivalen med Blond. Mats Gaffa Karlsson en keyboard virtuos utan like. Repertoaren består en oemotståndlig blandning av nytt och gammalt, med tyngdpunkt på melodiös pop och rock, allt framfört med både kärlek och originalitet.

Förband är Jewels of Queen

Jewels of Queen är den dynamiska duon som tolkar Queen på ett ovanligt djärvt sätt. Akustiskt, avklätt och naket med samtidigt med häpnadsväckande kraftfull dynamik. Vi får njuta av multimusikern Mats Gaffa Karlssons intuitiva pianospel och Patrik Lundströms briljanta sång och gitarrspel. Mats Gaffa Karlsson är en av Sveriges mest meriterade musikanter som spelat med allt och alla genom åren. Patrik Lundström har gjort flera turnéer i Spanien med Queen Symphonic Rhapsody och ett antal Queen Tributekonserter runtom i Sverige.

Jewels of Queen bjuder på de stora hitsen men även de mer okända juvelerna i Queens nästan osannolikt omfångsrika musikaliska repertoar. Du bjuds på en unik och oförglömligt närgången resa genom väldens idag största rockbands musikaliska landskap.

Musik Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

220 kr