Vårdinge

Öppet hus på Vårdinge folkhögskola

Den 25 mars håller Vårdinge folkhögskola i öppethus för dig som är intresserad av skolans utbildningar.

Kom och besök utbildningarnas ateljéer och verkstäder. Lärare och deltagare kommer att finnas på plats för att svara på dina frågor! I matsalen kan du köpa vegetarisk lunch och gott hembakat fika.

Program för information om utbildningarna och workshops kommer att läggas ut på skolans hemsida. Se relaterad information. Samtidigt som Öppet hus arrangerar Allmän kurs Klädbytardag!

Information om Vårdinge folkskola

Vårdinge folkhögskola har utbildningar inom konst, konsthantverk, vegetariskt mathantverk och ekologisk odling. Skolan är en kulturell mötesplats som varje år lockar 200 deltagare från hela landet för att öka sin kunskap och bildning och studera tillsammans med andra. Förutom arbetet med det hantverkliga och konstnärliga, som är grunden i alla utbildningar, är ett engagerat miljöarbete ett stort fokus. Hållbarhet och cirkulärt tänkande genomsyrar både utbildningarna och organisationen i stort. I år var skolan en av tre finalister till Södertälje kommuns hållbarhetspris. Skolan är belägen i natursköna Södermanland mellan lantliga Gnesta i väster, Trosas vackra skärgård i öster och kulturrika Järna i norr.

Dag och tid

  • 25 mars 2023 kl. 11.00-15.00
Konst Övrigt

Plats

Vårdinge folkhögskola

Arrangör

Vårdinge folkhögskola