Ovanligt hästdagläger

Under dessa två dagar fokuserar vi på att samarbeta med hästen från marken, genom olika övningar. Där barnen tillsammans får lära sig att få hästen att följa dem. Utmaningar med olika hinder, banor och bollar. Prova rida med en flagga, rida och kasta lasso samtidigt. Det är två träningspass med häst per dag. Även teori. Tillåter vädret så badar vi i en närliggande sjö.

Ingen tidigare hästvana krävs, har du stor erfarenhet anpassas uppgiften efter det och ger dig nya roliga utmaningar. Max åtta deltagare, för barn och ungdomar från 7 år och uppåt som är nyfikna och intresserade av hästar och hur de fungerar. I priset ingår lunch och mellanmål. Har du frågor till arrangören eller vill göra en anmälan, se relaterad info.

Hästen är PoÄngen utbildar inom Akademisk Ridkonst, voltige, frihetsdressyr och rehab. Det är ridning med fokus på välbefinnande både kroppsligt och själsligt. Vi hjälper hästar och människor att förstå varandra på ett djupare plan och på så sätt minska risken för skador i umgänget med hästar.

Barn Ungdom Gnesta

Plats

Avla Ängen 1, Gnesta

Arrangör

Hästen är PoÄngen

Biljettpris

1 700 kr per deltagare

Senast publicerad 2019-06-12