Premiär: På ön

Efter klimatstormarnas härjningar har stadskillen Antonio, prepparen Sebastian, historikern Gonzalo och bonden Alonso sökt tillflykt till en självförsörjande ö. Nu vill den brokiga skaran sätta upp Stormen av Shakespeare på nästa skördefest och bjuder in publiken till att producera el till föreställningen. Repetitionerna kantas av minnen av det förgångna.

Långsjö teater utforskar hållbar scenkonst och bjuder in till en shakespeariansk föreställning baserad på forskning om social-ekologisk systemkollaps. Följ med på en lustfylld och inspirerande resa, som med humor, allvar, akrobatik, levande musik, sång, dans, projektioner och cyklar vill belysa vägskälen framför. Obs, publiken är med och trampar el till föreställningen!

Premiärspecial

I samarbete med restaurang Gnesta Strand presenteras ett komplett teaterpaket bestående av premiärbiljetter på Elektron och en välsmakande middagsbuffé, som avnjuts innan föreställningen på restaurang Gnesta Strand, gångavstånd 10 min från Elektron. Bokning av biljetter, både för premiärspecialpaketet eller endast premiärbiljetter, görs online. Se relaterad info.

Klockan 18.00 - 19.10: Middagsbuffé på Gnesta Strand, Margretedalsvägen 4.
Klockan 19.30 - 20.30: På ön - premiär på Elektron, Västra Storgatan 15.

Teater Gnesta

Plats

Gnesta Strand och Elektron

Arrangör

Långsjö teater

Biljettpris

220 kr, studerande/pensionär: 190 kr

Senast publicerad 2019-06-28