Punkgala på Skottvångs Grufva

Välkommen på punkgala – en kväll där vi hyllar Ramones, Sex Pistols och The Clash!

Ramånes: 1-2-3-4! RAMÅNES kör Ramones covers sedan 18 år tillbaka. Spelat runt om i Sverige men även i Italien, Spanien, Lettland och Malta. Ramones låtar i rasande tempo där alla hitsen inkluderade utlovas!

CnP: Cunts n Pricks består av fem gamla punkare från 70-talet som alla spretat runt i olika konstellationer och band, och nu har de roligt ihop med att spela gamla favoriter.
De kommer att spela Sex Pistolslåtar så det svartnar för ögonen på er! ”Skottvång beware…”

Backlash: Backlash är ett Tribute-band som hyllar The Clash – ett av tidernas största rockband med hits som London Calling, Train in Vain och Should I Stay or Should I Go. Med sitt ursprung i den tidiga engelska punken tog man även in influenser från reggae, rockabilly, soul, jazz och hiphop. Medlemmarna i Backlash kommer själva från den svenska punk/ny våg/romantics-scenen med en bakgrund i band som Strindbergs, Scratch, Ubangi, Lustans Lakejer med mera. Backlash försöker inte imitera rollerna i the Clash utan vill istället förmedla känslan av the only band that mattered stilmässigt och framföra musiken så nära originalet som möjligt. Repertoaren spänner över alla album men har en tonvikt på de tre första.

Konserten kommer att ske inomhus i värdshuset för att få lite mer klubbkänsla.
Vi serverar grillbuffé som vanligt för 280 kr, vi käkar utomhus om vädret tillåter och flyttar in när konserten börjar.

Musik Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

250 kr

Senast publicerad 2019-05-14