Skottvångs Grufva

Punkgala

En helkväll med hyllningar till Ramones, Sex Pistols och The Clash.

Välkommen till en repris på den succégala som gick av stapeln på Skottvång 2019 – en kväll där vi nu återigen kommer att hylla Ramones, Sex Pistols och The Clash!

Ramånes: 1-2-3-4! RAMÅNES kör Ramones covers sedan 20 år tillbaka. Har spelat runt om i Sverige men även i Italien, Spanien, Lettland och Malta. Ramones låtar i rasande tempo där alla hitsen inkluderade utlovas! Vår egen Wow liksom – Pelle Almgren på sång, Janne Lagerström på bas, Janne Nilsson gitarr och Christer Österlund trummor.

CnP: Cunts n Pricks består av fem gamla punkare från 70-talet som alla spretat runt i olika konstellationer och band, och nu har de roligt ihop med att spela gamla favoriter. De kommer att spela Sex Pistolslåtar så det svartnar för ögonen på er!

”Skottvång beware…”. Bandet består av Frobbe Froman (Bitch Boys) på sång, ”Punkgreven” Max Lorentz – gitarr och sång, Ronny ”Filmmogulen” Svensson på trummor, Totte Gabrielsson (bla Chatterbox, Tequila Girls) och Peter Wahlberg (Chatterbox, Alien Beat) på bas.

Backlash: Backlash hyllar The Clash, ett av de första banbrytande engelska punkbanden och sedermera erkänt som ett av tidernas största rockband. Medlemmarna i Backlash kommer själva från den svenska punk/ny våg/romantics-scenen med en bakgrund i band som Strindbergs, Scratch, Ubangi, Lustans Lakejer mm. Backlash försöker inte imitera rollerna i the Clash utan vill istället förmedla känslan av ”the only band that mattered” och framföra musiken så nära originalet som möjligt. Repertoaren spänner över alla album men har en tonvikt på de tre första.

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds. Du kan också boka konferens, bröllop, bussresa eller catering.

Konserter sker utomhus under sommarsäsongen (vanligtvis från juni och framåt) med undantag för regn och dåligt väder då konserterna flyttas in i restaurangen. På hösten och vintern sker samtliga konserter inomhus. Håll utkik på vår hemsida www.skottvangsgrufva.com för mer info!

Dag och tid

  • 26 augusti 2022 kl. 20.00-22.00
Skottvång

Plats

Skottvångs grufva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

450 kr