Tre personer från föreställningen iklädda byggarbetarkläder

Teater: Rädsloverket

Välkommen på premiären av Långsjö teaters nya familjeföreställning Rädsloverket - En humoristisk föreställning som tar hand om mänsklighetens största rädslor!

Med mask, musik, improvisation och humor tar denna föreställning 10-12 åringars upplevelser på allvar och utforskar hur vi kan förhålla oss till rädslor oavsett om källan är att tala inför klassen, klimathot eller krig.

Rädsloverket är en familjeföreställning från 10 år.

Information om föreställningen

Rädsloverket är en plats i en annan dimension som arbetar i mänsklighetens tjänst!

Tre kompostmästare på verket hanterar den stora rädslokomposten, själva hjärtat på Rädsloverket. En ständigt inkommande ström av mänskliga rädslor bearbetas och övervinns till ny energi i komposten. Men när den tycks explodera av alla rädslor blir arbetsuppgiften skrämmande stor och de anställda bestämmer sig för att vinna kampen över rädslorna!

Konstnärligt team

På scen: David Carmel, Andrea Arlid och Jonatan Ed
Regi: David Carmel
Musik: Jonatan Ed
Turnéteknik och film: David Winnerstam

Information om Långsjö teater

Långsjö teater är en fri professionell teatergrupp, som grundades 2012. Vi producerar scenkonst för barn och vuxna och turnerar över hela Sverige och även internationellt.

Vi har vår identitet i den fysiska teatern och är multidisciplinära. Våra sceniska uttryck innefattar berättande, clown, mask, levande musik, kathakali, dans och fysisk teater. Föreställningarna har ofta en improvisatorisk del och en interaktiv del vilket skapar en unik upplevelse av delaktighet hos publiken. Mer information om aktören finns att hitta under relaterad information.

Barn Familj Teater Övrigt Gnesta

Plats

Salong Central, Ågatan 5A, Gnesta (Ingång vid Visbohammarbron)

Arrangör

Långsjö teater

Biljettpris

100-140 kronor