teater

Sagor vid Ån

Terrastella Scen & Film skapar en serie upplevelser av klassiska sagor där barn och föräldrar kan uppleva berättelser på nytt. Med ljus, ljud, projektioner och skådespel berättas en ny saga varje gång.

Det rullas deg, det penslas ägg och pärlsocker strös överallt. I doften av nybakade bullar pratar och grubblar två småtroll medan de vaktar sin magiska kittel. Magdi och Dag skapar tillsammans en magisk värld som går att besöka då och då. De berättar alltid en ny saga, Magdi med sin mjuka djupa röst och Dag med sin makalösa mimik. Ljuva toner, magiska scenerier och klassiska sagor som du kanske inte känner till. De ställer frågor ibland och väntar på svar. Är du redo att följa med och bli trollbunden?

Varför sagor och varför scenkonst?

I tider av osäkerhet och oviss framtid där vi allt oftare konfronteras med hopplösa framtidsutsikter, kan gemensamma berättelser och mötesplatser skapa hopp och gemenskap. Berättelser kan formulera rädslor i en trygg form och genom scenkonstens magi kan dessa formas till en helhetsupplevelse som delas med andra i publiken. En upplevelse med andra. Tillsammans.

Information om aktören

Magdi Beky Winnerstam och Dag Andersson driver Terrastella Scen & Film och är initiativtagare till det nystartade scenkonsthuset Salong Central, i Gnesta.

För att köpa biljetter till föreställningen, se relaterad information.

Barn Familj Teater Gnesta

Plats

Salong Central, Ågatan 5a i Gnesta

Arrangör

Terrastella Scen & Film

Biljettpris

100 kr för barn
200 kr för vuxen