Skottvångs Alternativa Melodifestival

Äntligen kan vi återuppta vår kära gamla tradition – att låta amatörer, och även proffs om de vill, ställa upp i vår alldeles egna Melodifestival.

Precis alla är välkomna att anmäla sig och det är först till kvarn som gäller. Vi ser gärna att ni uppträder med eget material men covers funkar det med. Vi tar emot max 10 bidrag och du anmäler dig på info@skottvangsgrufva.se Skriv namn på band/artist och namn på låt samt bandsättning.

Artister får mat i logen och tillgång till ”Green Room” under festivalen. Publiken röstar fram vinnare och fint pris och namn på vår Festivalpokal ges till vinnaren/na.

Konferencier är som alltid den eminente Björne Kvarnmalm.

Entré 100:- för publik. Mat serveras från kl 18 som vanligt.

Ett samarbete med GiG Jazzförening

Om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds. Du kan också boka konferens, bröllop, bussresa eller catering. För mer information om vad som händer på Skottvång just nu, gå in på vårt Program eller läs vårt Veckobrev på vår hemsida. Välkommen till en kulturupplevelse utöver det vanliga!

Musik Skottvång

Plats

Skottvångs gruva

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

100 kronor för publik