barnens gruva

Barnens gruva: Mekaniska Orkestern

Ta med barnen på en rolig eftermiddag vid Skottvångs Grufva. Underhållning kl 15.00 varje torsdag från 4 juli till och med 8 augusti.

Det är 1920-tal. På plats finns en liten mekanisk dockdjursorkester. En hopplös passopp. Plötsligt som genom ett trollslag befinner de sig 100 år senare och möter en barnpublik av idag.

Primadonnan står dock inte att finna. Här gäller det att rädda situationen. The show must go on… En underbart flamsig och rolig tradjazzshow av och med Micaela Gustafsson, och hennes lilla mekaniska orkester.

Charlestondans, stepp och svängiga låtar som bland annat handlar om att gilla socker, vara mörkrädd och hamna i trubbel.

Om att vara människa. Barn som vuxen. Nu som då.

Konserten körs inomhus.

Fika, mat och glass finns till försäljning.

Information om Skottvångs Grufva

Varmt välkommen till en kulturhistorisk oas mitt ute i den vackra Sörmländska landsbygden. Här kan du äta gott, kolla på live-musik (Sveriges bästa live-scen 2014!) med landets finaste artister inom alla genrer, gå på konstrunda, roas av barnunderhållning, besöka Skottvångs gruvmuséum, ta en tur på Sörmlandsleden, besöka Smedjans handelshus, gå på marknad eller vara med när en riktig kolmila tänds.

Dag och tid

  • 1 augusti 2024 kl. 15.00-16.00
Barn Familj Musik Laxne Skottvång

Plats

Skottvångs Grufva, Laxne

Arrangör

Skottvångs Grufva

Biljettpris

50 kr alla åldrar (under 3 år gratis)