bildmontage med texten Spelfest Brädspelskonvent

Spelfest - brädspelskonvent i Gnesta

Spelfest är Gnestas första brädspelskonvent. Kom och spela figurspel, rollspel, olika kortspel, eller brädspel av alla dess slag!

Välkommen till spelfest på Elektron! Dagarna bjuder in till många olika spelupplevelser och aktiviteter. Vårt brädspelsbibliotek innehåller ett mycket brettsortiment till utlåning. Får du tid över eller bara vill kika in; varför inte kolla in någon spelrelaterad workshop? Eller spekulera på ett nytt spelinköp vid försäljningsdisken?

Eventet erbjuder också chansen att träffa Gnestabon och speldesignaren Dan Glimme. En och annan turnering med priser kommer också att gå av stapeln.

Information om föreningen

Brädspelsföreningen Gnesta startade upp år 2023. Sedan dess har vi haft regelbundna träffar en gång i månaden. Dessa träffar har bjudit in till många skratt och stor entusiasm. Nya vänskaper, nya spelerfarenheter och en ny gemenskap har vuxit fram sedan dess. Vi är en öppen och välkomnande förening som erbjuder en spelplats för både stora och små, erfarna som oerfarna. Vår strävan är att ha roligt tillsammans.

Dag och tid

  • 18 maj 2024 kl. 10.00-22.00
  • 19 maj 2024 kl. 10.00-16.00
Barn Ungdom Familj Senior Sport Övrigt Gnesta Elektron

Plats

Elektron B-salen, Västra storgatan 15 i Gnesta

Arrangör

Brädspelsföreningen Gnesta

Biljettpris

Gratis