Biokväll på Mall of Scandinavia

Denna torsdagen bjuder fritidsgården Chill dig som är 12-19 år på en resa till Mall of Scandinavia i Solna och ett biobesök. Det är begränsat antal deltagare, max 25, så lottning sker vid större intresse. Minst 12 deltagare behövs för att aktiviteten ska bli av. Vi står för resan tur och retur, biobiljett och biomeny värde 50 kronor, gäller popcorn och läsk.

Ditresa: Samling vid busstationen klockan 14.45. Kom i tid, bussen avgår klockan 15.00 och är du inte på plats så åker vi utan dig. Bussresan tar cirka 1 timme.
Hemresa: Bussen avgår från Mall of Scandinavia klockan 21.00 och vi beräknas vara tillbaka i Gnesta cirka klockan 22.00.

När vi kommer till Mall of Scandinavia finns de utrymme att gå runt i de butiker som finns där eller om man vill äta någonting. Vill man handla något utöver det som fritidsgården bjuder på får man bekosta det själv.

Tyvärr, kan vi inte gå ut med vilka filmer som kommer att visas just denna dag ännu. Men i vårt antagningsbesked så kommer information kring vilken film man bokar upp sig på. Fyra vuxna från fritidsgården kommer att följa med.

Sista anmälningsdagen är onsdag den 20 februari.

Dag och tid

  • 28 februari 2019 kl. 14.15-22.00
Ungdom Lovaktiviteter

Plats

Mall of Scandinavia i Solna

Arrangör

Fritidsgården Chill

Biljettpris

Gratis

Senast publicerad 2019-02-11