Peter Green

Vår lokal: Peter Green Tribute med Peter Bryngelsson

Välkommen till Vår lokal för att lyssna till Peter Green Tribute med musikern och författaren Peter Bryngelsson. På eftermiddag håller han även författarmöte på Bokhandeln i Gnesta.

Peter Bryngelsson från Ragnarök, Kung Tung, Urban Turban och Bossebandet har följt Fleetwood Mac grundaren Peter Green i hela sitt liv. Först som lyssnare, sedan som granne, skrivit en bok, träffat hans fru, och gjort en musikföreställning.

Det är genom de fantastiska låtarna Albatross, Black Magic Woman och Oh well som man på djupet kan förstå tragedin Peter Green mötte.

På eftermiddagen innan är det författarmöte på Bokhandeln i Gnesta. Där berättar jag om de tidigare böckerna om Tystnader, Musik i krig, De omusikaliska, Sagan om Sagan om Ringen, Peter Green men också om två nya, Konflikter på jobbet om Pink Floyds storgräl, och det gåtfulla språket om svenska språkets mystiska utseende.

Välkommen till Vår lokal för att lyssna!

Öppettider på Vår lokal

Bistron/ kaféet är öppet klockan 08.00-21.00
Baren öppen till klockan 23.00

Bli medlem

För att stödja den ideella föreningen, som arrangerar konserterna får du gärna bli medlem i Vår Lokal Ideell Förening. Se relaterad information.

Musik Gnesta

Plats

Vår lokal, Östra storgatan 2 i Gnesta

Arrangör

Kulturscen Vår Lokal Ideella förening

Biljettpris

Entré: 120kr, medlem: 70kr