Voltigeläger i två dagar

Lägret vänder sig till barn och ungdomar från 7 år och uppåt, både tjejer och killar. Ingen tidigare erfarenhet av voltige krävs, vi lär dig! Har du tidigare erfarenhet av voltige ger vi dig nya utmaningar. Välkommen till Ängen på två dagars voltigeläger utan övernattning.

Det är 17:e sommaren i rad som de populära voltigelägren arrangeras.Vi kommer att ha två träningspass med häst om dagen. Vi har även teoripass. Dessutom pysslar vi med hästarna, leker och badar i närliggande sjöar. Hästarna vi använder är utbildade voltigehästar. Det betyder att de är vana vid de övningar vi gör, så att du kan känna dig trygg. Säkerheten är mycket viktig och ligger på högsta nivå. Under lägret är alla deltagare försäkrade genom Hästen är PoÄngen och LRF.

Hästen är PoÄngen utbildar inom Akademisk Ridkonst, voltige och rehab. ridning med fokus på välbefinnande både kroppsligt och själsligt. Vi hjälper hästar och människor att förstår varandra och på så sätt minska risken för skador i umgänget med hästar.

Barn Ungdom Sport

Plats

Avla Ängen 1 i Blacksta

Arrangör

Hästen är PoÄngen

Biljettpris

1700 kr per deltagare

Senast publicerad 2019-02-21