Voltigeläger

Välkommen till Ängen på två dagars voltigeläger utan övernattning. Det är 18:e sommaren i rad som de populära voltigelägren arrangeras. Lägret vänder sig till barn och ungdomar från 7 år och uppåt, både tjejer och killar. Ingen tidigare erfarenhet av voltige krävs, vi lär dig! Har du tidigare erfarenhet av voltige ger vi dig nya utmaningar.

Vi kommer att ha två träningspass med häst om dagen. Vi har även teoripass. Dessutom pysslar vi med hästarna, leker och badar i närliggande sjöar. Hästarna vi använder är utbildade voltigehästar. Det betyder att de är vana vid de övningar vi gör, så att du kan känna dig trygg. Säkerheten är mycket viktig och ligger på högsta nivå. Under lägret är alla deltagare försäkrade genom mitt företag och LRF. Obs, max 10 deltagare.

Hästen är PoÄngen drivs sedan 14 år tillbaka av Camilla Paraniak. På den vackert belägna gården sker undervisningen året runt i ridning, voltige, frihetsdressyr och rehab. Ridning med fokus på ett tryggt och harmoniskt samspel. De bästa förutsättningarna för att utvecklas finns i den rogivande atmosfären och den pedagogiska utbildningen. Se relaterad info.

Barn Ungdom Sport Gnesta

Plats

Avla Ängen 1, Gnesta

Arrangör

Hästen är PoÄngen

Biljettpris

Pris 1.700 kr/person inkl. lunch och mellanmål