stora bassängen

Freja Bad & Gym

Snö, sol, blåst och regn. Ibland får man ta det säkra framför det osäkra, träna inomhus och bada i varmt skönt vatten. Här kan du simma, träna på gymmet eller delta på vår AQUA-fitness. Välkommen till Freja Bad & Gym – en anläggning för alla.

Sommarstängt 2024

Sommaren 2024 stänger Freja Bad & Gym från fredagen den 5 juli klockan 18.00 till och med den 4 augusti. Vi öppnar åter den 5 augusti klockan 09.00. Trevlig sommar!

Välkommen att prova AQUA-fitness till glad musik, lägga grunden för ett trivsamt Vasalopp i vår stakmaskin eller bara träna för att må lite bättre. Hos oss får alla som har fyllt 15 år träna på gymmet. Har du någon form av funktionsnedsättning kan du fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré. Hos oss kan du betala med kort eller swish då vi är en kontantfri anläggning.

Hos oss finns fyra omklädningsrum, damernas, herrarnas och två flexirum. Skåpen i omklädningsrummen låser du med medtaget hänglås. Har du inte något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan. På dam och herr finner du bastun för en stunds avkoppling.

Flexirummen är till för dem som verkligen har behov, inte för bekvämlighet.
Flexi 1 är till för personer som behöver hjälpmedel och/ eller ha en personlig assistent med sig. Här inne finns bland annat lift, rullstol för dusch en rullstoll anpassad för bassängbad.
Flexi 2 är ett könsneutralt omklädningsrum. Här inne kan flera sällskap vistas samtidigt.

För barnen finns det ett vattenlekland och flytleksaker som roar såväl stor som liten.
Passa också på att ta en fika eller köp nya badkläder i kafeterian. På helger och lov har vi varm korv med bröd.

Välkommen!