Aktuellt på Freja Bad & Gym

Här hittar du den senaste informationen om aktuella nyheter, ändrade öppettider eller annan information som kan vara av vikt att veta för dig som gäst hos oss.

Vi har öppet som vanligt!

Freja Bad & Gym har öppet med ordinarie öppettider. Som vanligt uppmanar vi våra gäster att inte träna om dom känner sig sjuka, så även nu. Vi har ingen uppgift om att coronavirus sprids via vatten i våra bassänger och vi städar toaletter, handtag och andra kontaktytor mer nogsamt just nu med anledning av detta. Vill du veta mera om coronaviruset, klicka här!

Vattengympa

Måndagar klockan 13.00 och fredagar kl 12.00. Välkommen!

Anmälan till vattengympa gör du via e-tjänst, klicka här för att komma vidare!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Max antal platser: 25

Vi har uppmärksammat att passen till vattengymnastiken blir fullbokade väldigt fort, många anmäler sig när man lämnar anläggningen, för att säkra sin plats. Dessvärre är det en hel del av dessa bokningar som några timmar innan passet startar avanmäler sig.

Med respekt och hänsyn till andra gäster som vill delta ska avanmälan ske under söndagen innan kl 16 för måndagspasset och under torsdagen, senast kl 20 för fredagspasset. Avanmälan görs helst via e-post, annars på telefon.

Tack för hjälpen och för visad hänsyn!