Badanläggningen Freja Bad & Gym

Här finns det tre bassänger som ger möjlighet till allt från motionssimning, simskola, vattengympa och härlig lek med badleksaker. Det finns något för alla som älskar vatten.

För att garantera säkerheten för alla i badet gäller att barn under 12 år ska alltid ha sällskap av en ombytt och simkunnig vuxen som har uppsikt på barnen i anläggningen hela tiden. Vistas du i simhallen ska du betala entré och vara ombytt till badkläder.

Freja Bad & Gym är en anläggning som välkomnar alla. Har du någon form av funktionsnedsättning kan du fråga oss om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

Vad finns det för bassänger?

Barnbadet

På Freja Bad & Gym finns ett äventyrsbad för barn mellan 0-4 år. Maxdjup är 28 cm. Det finns ett färgsprakande vattenland med en mängd överraskningar. Badtemperatur är 31,5 grader.

25-metersbassäng med fyra banor

Djup från en 1,3 till 2,10 meter. Bassängen är utrustad med startpallar och banmarkering. Vissa tider är det bara motionssim med lugn musik. Badtemperatur är 27 grader.

Undervisning- och rehabiliteringsbassäng med höj- och sänkbar botten

Simskola, vattengymnastik, rehabträning och vattenlek för barnen med vattenleksaker är bara exempel på aktiviteter man kan ha i denna bassäng. Här kan personalen variera djupet från 0 cm till hela 160 cm.
Badtemperatur är 30 grader.

Dusch, bastu och omklädningsrum

Ett rent badvatten i bassängerna är en självklarhet för oss. Men vi behöver din hjälp. Anläggningar har fyra omklädningsrum; dam, herr och två flexiomklädningsrum. Innan du badar ska du alltid duscha utan badkläder och tvätta dig med tvål och schampo. Badvattnet håller då högsta kvalitet. Vi tackar dig för att du bidrar till ett rent badvatten. Omklädningsrummen för dam och herr har bastu så passa på att njuta en stund efter bad eller träning.

Bast på Freja Bad 6 Gym
barnbadet