vattengymnastik

Vattengymnastik på Freja Bad & Gym

Mjuka rörelser till svängig musik är som balsam för själen. En härlig mix av styrka och kondition som passar alla åldrar i vår varma bassäng med höj och sänkbar botten.

Covid-19

Freja Bad och Gym är stängt för allmänheten tillsvidare enligt tidigare beslut. Bokad simskola i grupp för barn kommer att genomföras när anläggningen åter kan öppnas. Köpta träningskort aktiveras när anläggningen åter öppnar.


Vattengymnastik

Från och med oktober 2020 utökar vi vår uppskattade vattengympa. Vi startar torsdagen den 1 oktober klockan 14.00-14.45.

Måndagar klockan 13.00
Torsdagar klockan 14.00
Fredagar klockan 12.00

Välkommen!

Max antal platser: 20

Anmälan till vattengymnastik

Bokning av pass ska göras av deltagaren själv via e-tjänst på dator, surfplatta eller din smarta telefon. Om du inte har något att dessa alternativ finns det dator att låna hos oss i kassan. Vi kan så klart visa hur man gör första gången. Anmälan till vattengymnastik, se relaterad information.

Vi har uppmärksammat att passen till vattengymnastiken blir fullbokade väldigt fort, många anmäler sig när man lämnar anläggningen, för att säkra sin plats. Dessvärre avbokas många bokningar några timmar innan passet startar. Med respekt och hänsyn till andra gäster som vill delta ska avanmälan ske under söndagen innan kl 16.00 för måndagspasset och under torsdagen, senast kl 20.00 för fredagspasset. Avanmälan görs helst via e-post, annars på telefon. Se kontakt.

Tack för hjälpen och för visad hänsyn!

vattengymnastik med hantlar
vattengymnastik i undervisningsbassängen