Vattengympa på Freja Bad & Gym

Mjuka rörelser till svängig musik är som balsam för själen. En härlig mix av styrka och kondition som passar alla åldrar i vår varma bassäng med höj och sänkbar botten.

Vattengympa...

Under sommaren tar vi en paus från den 22 juni 2020. Vi startar åter upp vattengympan den 17 augusti 2020 klockan 13.00. Glöm inte att anmäla dig via vår e-tjänst!

Vattengympa


Måndagar klockan 13.00 och fredagar kl 12.00. Välkommen!

Max antal platser: 25

Anmälan till vattengympa

Bokning av pass ska göras av deltagaren själv via e-tjänst på dator, surfplatta eller din smarta telefon. Om du inte har något att dessa alternativ finns det dator att låna hos oss i kassan. Vi kan så klart visa hur man gör första gången.

Anmälan till vattengympa, klicka här för att komma vidare!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har uppmärksammat att passen till vattengymnastiken blir fullbokade väldigt fort, många anmäler sig när man lämnar anläggningen, för att säkra sin plats. Dessvärre är det en hel del av dessa bokningar som några timmar innan passet startar avanmäler sig.

Med respekt och hänsyn till andra gäster som vill delta ska avanmälan ske under söndagen innan kl 16 för måndagspasset och under torsdagen, senast kl 20 för fredagspasset. Avanmälan görs helst via e-post, annars på telefon.

Tack för hjälpen och för visad hänsyn!