flygfoto över en fotbollsplan

Anläggningar för idrott i Gnesta kommun

Gnesta är en kommun med en fantastisk natur, många sjöar och fina idrottsanläggningar. Här hittar du det mesta som ger dig en meningsfull fritid.

Covid-19

Alla kommunala idrottsanläggningar är öppna för all idrottslig träning för föreningsverksamhet i kommunala idrottsanläggningar.

2021 12 08

Pandemin är inte över!
Tänk på att det fortfarande är viktigt att:

  • Hålla avstånd, även i dusch och omklädningsrum
  • Du ska vara symptomfri när du besöker våra anläggningar
  • Tvätta händer och använd handsprit

2021 11 30

Detta gäller för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från den 1 december 2021.Klicka här för mera information! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Behöver du som arrangör ladda ner en app för att verifiera vaccinationsbevis?
För att få mera information om hur du gör, klicka här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Under de senaste nio åren har det hänt mycket inom fritidsområdet med såväl nybyggnation som renovering av anläggningar. Vi strävar efter att du ska uppleva våra anläggningar attraktiva och välskötta och erbjuder det mesta för en meningsfull fritid.
Alla kommunala idrottsplatser är rökfria!

Ishall, badhus, konstgräsplan, friidrottsanläggning, utomhusgym, badplatser, spontanidrottslatser, sporthallar, tennisbanor och motiosspår är en del av det som vi erbjuder. Tillsammans med vårt fantastiska föreningsliv har du alla möjligheter att berika din fritid med fysisk aktivitet, det är bara att välja och vraka. Fysisk aktivitet behöver inte bara innebära föreningsaktivitet. Det finns både utomhusgym, inomhusgym, simhall och motiosspår till ditt förfogande.

Föreningsregister

I Gnesta kommuns föreningsregister hittar du kontaktuppgifter till många av våra aktiva idrottsföreningar. Se relaterad information.