stora bassängen

Freja Bad & Gym

Snö, sol, blåst och regn. Ibland får man ta det säkra framför det osäkra, träna inomhus och bada i varmt skönt vatten. Här kan du simma, träna på gymmet eller delta i vattengympa. Välkommen till Freja Bad & Gym – en anläggning för alla.

Freja Bad & Gym har nu åter öppnat för allmänheten.
Tänk på att det fortfarande är viktigt att:

  • Hålla avstånd
  • Tvätta händer och använd handsprit
  • Vi tar inga kontanter under pågående pandemi

Välkommen att prova vattengympa till glad musik, lägga grunden för ett trivsamt Vasalopp i vår stakmaskin eller bara träna för att må lite bättre. Hos oss får alla som har fyllt 15 år träna på gymmet. Har du någon form av funktionsnedsättning kan du fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

Skåpen i omklädningsrummen låser du med medtaget hänglås. Har du inte något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan. Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré. Hos oss kan du betala med kort eller swish då vi inte tar emot kontanter under rådande pandemi.

För barnen finns det ett vattenlekland och flytleksaker som roar såväl stor som liten. Kan du inte simma erbjuder vi simskola samt plask och lek! Passa också på att ta en fika, surfa på vårt trådlösa nätverk, open Gnesta, eller köp nya badkläder i kafeterian. Vad du än har tänkt att göra hos oss så är du alltid välkommen till Freja Bad & Gym.

Välkommen!