Aufguss

Relax i bastu med härliga dofter och svepande värme. Flera tillfällen under året bjuder vi in till aufguss i vår sköna bastu. Vi använder eteriska oljor som har olika bra egenskaper för kropp och själ.

Aufguss är en tysk bastukultur som letat sig in i Sverige under senare tid. Ordet betyder ungefär "hälla på". En bastuvärd häller på underbart väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar. Värmen viftas sedan omkring så att den mjukt sprider sig i bastun. En vanlig sittning brukar vara mellan 5 och 15 minuter och har ofta olika teman. Flera tillfällen under året bjuder vi in till aufguss i vår sköna bastu, en härlig avkoppling till olika dofter. Vi använder eteriska oljor som har olika bra egenskaper för kropp och sinne, och till detta bjuder vi på alkoholfri dricka.

Föranmälan till personalen

Platserna är begränsade. För anmälan ringer du till Freja Bad & Gym på telefon 0158 - 275 271 eller säger till i kassan när du gör ett besök hos oss. Medtag egen vattenflaska och drick ordentligt både innan, under tiden och efteråt då du svettas ut mycket vätska. Aufguss ingår i priset för bad och kort.