gymmet

Gym

Här finns en 100 kvadratmeter stor motionsanläggning där du kan träna inför en Svensk klassiker. Du kan cykla, springa och träna skidåkning på vår stakmaskin eller träna för att få lite egen tid med ett inslag av friskvård.

Utrustningen i detta gym är av högsta kvalité och i liten skala. Ett gym för dig som är en glad motionär och vill hålla dig frisk och i god form. Här hittar du löpband, crosstrainer, roddmaskin, cyklar, stakmaskin, smithmaskin, cable cross, fria vikter och styrkemaskiner. Nytt för i år har vi även installerat en skivstång med tillhörande ställning. Vill du ha instruktioner så har vi personal som gärna hjälper dig.

Du som tränar på gymmet måste ha fyllt 15 år. Medtag legitimation eller intyg av målsman vid köp av träningskort till gymmet.

Träna med läkarintyg från 13 år

Det som krävs är ett läkarintyg som ordinerar just styrketräning. Det måste alltid vara ett vuxet sällskap med ungdomen. Den vuxne betalar sin entré eller uppvisar ett träningskort som är personligt (ej 10-klipp) med ungdomspris. Be gärna läkaren sätta en tidsperiod som passar våra träningskort för månad, halvår eller årskort.

Träna med instruktör

Du kan få skräddarsydd hjälp för att komma igång med din träning på vårt välutrustade gym. Säg till i kassan så guidar vi dig genom all vår utrustning.

skyddsglas på gymmet