Träna med oss

Håll hälsan och humöret uppe. Fortsätt träna och var aktiv men gör det smart, vi hjälper dig.

Ibland händer det att vi hindras från våra dagliga rutiner, behöver ändra dem eller faktiskt helt ställa om. För att detta inte ska påverka vår allas hälsa kommer vi helt online erbjuda ett flertal olika aktiviteter, tips och instruktioner på hur du kan bibehålla din hälsa genom dessa omställningar.
Vi kommer under kommande veckor jobba för att få upp något för alla så håll utkik. För en samlad lista av allt färdigt material, se relaterade länkar.

Träna utomhus

Runt omkring kommunen finns tre stycken välutrustade, fräscha och roliga utomhusgym. Här finner du en instruktionsfilm för vadera gym med ett antal föreslagna övningar.
Är du nybörjare föreslår vi att du endast gör fem repetitioner av varje övning och lyssnar på kroppen, vila är minst lika viktigt.
Tränar du ofta kan du göra allt mellan fem till tio repetitioner.
Glöm inte bort, alla kan!

Träna hemma

För dig som arbetar hemma av olika anledningar kan det vara skönt med träningen nära tillhands. Perfekt under pandemin för att bibehålla hälsa, energi, glädje och samtidigt hålla avstånd.

Träning för senior

Alla kan inte allt men alla kan göra något!
Saknar du kanske vattengymnastiken och önskar att anpassade och roliga övningar fanns, det gör det och vi instruerar gärna, se relaterade länkar.