Fasaden på Rocklösa gård.

Rocklösa gård B&B

Charmigt boende för det lilla eller stora sällskapet.
Strax utanför Stjärnhov, hittar du bed & breakfast och stugor att hyra. En häst- och lantgård vid den vackra sjön Övre Gällringen.

Rocklösa gård, strax utanför Stjärnhov, erbjuder bed & breakfast och stugor att hyra. Det är en häst- och lantgård vid vackra sjön Övre Gällringen. Här finns gott om plats och utanför har du sol hela dagen på den 100 kvadratmeter stora terassen. Från huset ser du sjön som ligger drygt 100 meter bort. Med 10 bäddar och möjlighet till extrasäng ryms den stora familjen eller ett sällskap.

Lillstugan är gårdens äldsta hus och ursprungligen ett timmerhus. Långt tillbaka i tiden var här bygdens telefonväxel installerad. Stugan, som är på 50 kvadratmeter, innehåller en bottenvåning med farstu och ett sovloft som man går upp till via trappen på gaveln. På sovloftet finns fyra enkelsängar av bra kvalitet.

Rocklösa gård driver ett litet ekologiskt lantbruk och på gården finns olika sorters djur såsom hästar, höns, ankor och katter. I den lilla gårdsbutiken hittar du ett urval av det allra bästa som produceras i Sörmland med närproducerat och ekologiskt, odlat/uppfött/tillverkat av lokala producenter som värnar om djur och natur.