Konstverk inne i ladan.

Lagårn i Ullsta

Den stora ladugården ligger i en vacker natur som mycket väl kan betecknas som Sveriges lustgård. Här erbjuds många olika kulturaktiviteter som berikar tillvaron.

Vad är det då som kommer att möta dig som besökare? Jo en lagård som senast byggdes om 1895 och som, så långt som möjligt, bevarats i ursprungligt skick. Pricken över i:et är den stora altanen där du har en vidunderlig utsikt över det sörmländska landskapet med sjön Misteln som kronan på verket. Här kan du njuta av naturens skönhet och kanske koppla av med en kopp kaffe. Vill du ordna privatfest, bröllop eller konferens finns även möjlighet till det.

Denna gamla lagård är numera ett galleri och en mycket populär mötesplats för konstintresserade. Här hittar du den årligt återkommande och jurybedömda konstsalongen. Sommartid anordnas även konserter.

Under sommaren 2023 kommer Ullsta konstpromenad att finnas på plats igen. Upplev konst i en otroligt vacker natur som säkerligen kommer att ge dig många upplevelser och sköna meditativa stunder.